Archiv zpráv pro Únor 2006

 

Archiv zpráv

Archiv pro Únor 2006

Celkem zpráv: 10

Rozhovor s BIS na CGM.cz - doplněno

Vložil Celoush, 25.2.2006 14:41:07
Na serveru CGM.cz se objevila první část „MEGArozhovoru“ s BIS. Tento rozhovor víceméně potvrzuje fakta a doměnky, které kolují celou OFP komunitou již několik měsíců. Nic zásadního se nedozvíte, ale pokud hltáte každou informaci o Armed Assault přečtěte si jej. Druhá část by měla vyjít v neděli. Je neděle a slibovaná druhá část rozhovoru již byla také zveřejněna.

Vyjde Armed Assault v březnu?

Vložil Celoush, 24.2.2006 15:28:39
Podle informací na stránce hrej.cz by měl Armed Assault vyjít už v březnu respektive 20.3.2006. Věříte tomu? Jelikož je to zatím jediný zdroj, který toto datum uvádí tak to asi nemůžeme brát moc vážně. Nicméně dotazy, zda je tato informace pravdivá, směřujte na BIS, ať maj kluci radost. Děkuji Alpákovi za upozornění a Katce Neummanové, že ještě víc prozářila tento již tak slunečný den.

Recenze OFP:Elite

Vložil Celoush, 20.2.2006 13:13:14
Na serveru bonuswebu dnes vyšla recenze na XBOXovou verzi OFP:Elite a to nijak přívětivá. Autor recenze dokázal celkem dobře vystihnout problémy a chyby Elite, který si ve velké míře přenesl ze starého Flashpointu. Zbývá jen doufat, že Armed Assault na tom snad nebude s konverzí tak špatně a nedopadne podobně. Začínám se toho totiž docela obávat.

Situace na MP scéně v únoru 2006

Vložil Celoush, 18.2.2006 21:43:39
Předem děkuji jirkovi.masovi z EBR, že mi poslal všechny potřebné informace bez něhož by tato zpráva již nevznikla, protože osobně považuju MP OFP scénu za ukončenou. Jen si postesknu, že je to smutný pohled, když dojdete na Shotzonu a v OFP sekci, kde jsem byl zvyklý potkávat desítky lidí z OFP scény to nyní zeje prázdnotou. Stručně oznámím, že TNT liga byla ukončena vítězstvím DST ve finále proti FLS a rozjela se registrace do další sezóny. V CZL pomalu končí základní skupina a blíží se…

Tři nové screenshoty z Armed Assault

Vložil Celoush, 12.2.2006 15:52:45
V posledních dnech se objevily další nové screenshoty z vytuněného Flashpointu Armed Assault. Doplnění 13.2.2006 v 11:00 – na stránce http://games.tiscali.cz/…rmedassault/ se objevilo preview na Armed Assault, ale tento článek je převzatý z prosincového Score, takže žádné novinky nepřináší. Jen pár dalších screenů z alfa verze.

Únorová dávka screenshotů Armed Assault

Vložil Celoush, 9.2.2006 01:49:43
Včera navečer BIS vydalo oficiálně další screeny z jejich připravované hry Armed Assault. Račte sami ohodnotit.

Armáda České republiky v dalším patchi ČSLA

Vložil Celoush, 6.2.2006 14:39:54
Na domovské stránce ČSLA studia vyšlo menší oznámení (spolu s několika obrázky) o tom, že v následujícím patchi, který ČSLA mod chystá, mají vyjít i jednotky Armády České republiky v několika variantách spolu s vozidlem Landrover. Více informací včetně obrázku na avizované stránce.

Gamepark v provozu

Vložil Celoush, 4.2.2006 23:56:13
Ve velmi krátké době se podařilo společnosti Allstar zprovoznit projekt Gamepark, který je v prozatimním provozu s šesti hrami. Pro nás je důležitější informace, že byl zachován speciál ofp.info na adrese ofp.gamepark.cz a příslib, že jakmile vyjde Armed Assault, bude co nejdříve zařazen do nabídky her. Ještě doplním menší informaci, že v nabídce Gamezony na hlavní stránce doposud zůstala Operace Flashpoint: Resistance.

Zimní OFP LANparty 2006 dnes začala

Vložil Celoush, 2.2.2006 17:54:06
Dnes oficiálně začala další OFP LANparty, kterou bishi znovu umístil na osvědčené místo, do kulturního domu v Čerčanech u Prahy. Bohužel zájem není tak velký jak bývá na podzimní, letní či jarní lanku, ale i to už patří k zimní lance.

Gamezone pod Bojlerem končí

Vložil Celoush, 1.2.2006 14:50:35
Jak jsem byl informován Bojlerem, dosavadním šéfredaktorem Gamezony, tak projekt Gamezone tak jak ji známe dnes na konci února končí. Pan Mikšovský, majitel společnosti ProGamers, podepsal za zády dosavadního vedení novou smlouvu s Telecom a přebere projekt Gamezony. Co bude dál je ve hvězdách. Je bohužel smutné, jak se odvděčil Telecom dosavadnímu vedení Gamezony za dlouhodobou trpělivou práci, při které si museli vyslechnout řadu nadávek z úst všech možných hráčů. Slibovat někomu nové stroje…