Archiv zpráv pro Červenec 2010

 

Archiv zpráv

Archiv pro Červenec 2010

Celkem zpráv: 3

První DLC pro Arrowhead oznámeno - British Armed Forces

Vložil Celoush, 22.7.2010 14:37:37
Od vydání Operace Arrowhead uplynulo něco málo přes 23 dní a dnes byla zveřejněna nová informace, že 26. srpna 2010 vyjde první DLC pro Arrowhead British Armed Forces s britskými jednotkami a novou kampaní (Crimson Lance), která bude navazovat na kampa? v Arrowhead a jejíž děj je zasazen dva měsíce po kampani v Arrowhead. To vše za necelých 9 euro (tedy nyní přibližně 230 Kč). Toto DLC vzniklo v brněnské pobočce BI.

Operation Arrowhead demo vydáno

Vložil Celoush, 20.7.2010 16:03:19
Pokud jste doposud váhali, zda si pořídit Operation Arrowhead a čekali na slíbené demo, pak jste se konečně dočkali. Dvou a půl gigové demo je k dispozici ke stažení. Stahovat můžete například ze serveru hrej.cz Pokud jde o obsah, tak ocituji hrej.cz: „hlavním tahákem demoverze je propracovaný editor, který i zcela objektivně napomáhá tomu, aby se z demoverze nestala jen omezená ukázka. Vedle toho se ale budete moci pustit do hraní mise z hlavní příběhové kampaně, dále na vás čekají scénáře…

Advance And Secure ProMode pro Arrowhead

Vložil Celoush, 9.7.2010 16:22:55
Kontaktoval mne kju z německého getSkillD.de a požádal mne o propagaci jejich herního modu A&S ProMode postaveného na klanbázi určeného ke klání mezi squady. Pokud vás zajímá tento herní mod a systém, nebaví vás už střílet do aíček a rádi byste si zahráli proti skutečným hráčům více organizovaně, pak navštivte informační stránku.