TNT znovu ... mimo

 

TNT znovu ... mimo

Vložil Celoush, 1.6.2005 17:11:26

Ke konci měsíce dubna se místo stránek TNT ligy objevila poprvé hláška Bandwidth Limit Exceeded. Počkalo se pár dní a prvního května znovu stránky naběhly. Vydržely však pouze jeden den a hláška se objevila znovu. Nějakým cíleným útokem se podařilo překročit během krátké doby 80GB limit a vyřadit tak stránky mimo provoz.

Mezitím se sice snažili admini přemístit důležité inforamce o TNT na nově vzniklé náhradní forum, ale nepřehlednost tohoto fora (cpát všechny výsledky a domluvy na jedno místo) způsobila alespo? u EPJ odsun TNT na druhou kolej a vyčkávání, co se stane.

Dnes ráno, první červnový den, stránky znovu naběhly a dění na foru se znovu rozběhlo. Ne však na dlouho. V tuto chvíli můžeme znovu vidět pouze hlášku Bandwidth Limit Exceeded. Jelikož je TNT nevýdělečnou ligou, pak jde s největší pravděpodobností o trapnou pomstičku nějakého bývalého cheatera, kterých bylo v rámci TNT objeveno několik. Co bude nadále s TNT ligou ví jen bůh. Je mi jasné, že pro týmy jako CSF či AT6 jde o prestižní ligu a budou se ji snažit dohrát, avšak pro nás (EPJ), a další ukrutně líné týmy, se stává víceménně mrtvou.