Oznámení Arma 3 cDLC Reaction Forces

 

Oznámení Arma 3 cDLC Reaction Forces

Vložil Celoush, 7.3.2024 17:24:28

Tři dny po nadhození došlo k oficiálnímu zveřejnění cDLC Reaction Forces, které nás po letní druhoválečné odbočce zase vrátí zpět do roku 2035 tentokrát znovu pod taktovkou týmu The Rotators, který nám na konci roku 2021 přinesl slušně hodnocené cDLC Western Sahara.

Nové cDLC za cenu necelých 8 eur tentokrát nebude obsahovat novou mapu, ale spíše rozšíří existující obsah o například dvě nové pušky a pistole (HADES H6, Veles, Mk26 L5 a G19), nové optiky, nový vrtulníku Cougar, pickup, UAV a dva statické minometné systémy. Vrtulník bude moci nést nové pylonové zbraňové systémy a postavy si budou moci na sebe vzít nové uniformy a vybavení.

Herní obsah bude zastupovat open-world mini-kampaň „Air Control“, která má být rozsáhlým scénářem v otevřeném světě pro 12 hráčů, jejichž úkolem bude přepravovat speciální jednotky a logistiku v rolích pilotů vrtulníků a kteří budou ovlivňovat pozemní bitvy pěkně shora.

Další scénář pro jednoho hráče „Training Day“ a „Fire Season“ využívají zmíněnou novou helikoptéru Cougar na Maldenu v nebojovém záchranářském režimu. Ten sebou přinese i dostupné moduly do editoru, které by měly být šířeji využitelné.

V dalším scénáři, hratelném jako co-op či v režimu jednoho hráče, „QRF“ budete chránit HVT, dokud nedorazí posily před vlnami nepřátel v možné úzké spolupráci s týmem až šesti lidí.

Team deathmatch scénář pro až dvanáct hráčů „Cashpoint“, vás na Maldenu a Tanoi nechá zahrát si na zločince a policajty.

Celé DLC bude přeloženo do několika jazyků, ale bohužel čeština není mezi nimi.

EDIT: DLC vyšlo 26.3.2024 v ceně 7.99€ (aktuálně cca 202 Kč).