Veselé Vánoce - War is over

 

Veselé Vánoce - War is over

Vložil Celoush, 24.12.2004 19:56:31
Stav lidí na dediku

Dnešní zpráva bude trochu netradiční. Nabízím Vám pár fotek z velkého Vánočního setkání na dediku. Kolem druhé hodiny se na dediku sešlo přes 40 lidí, ale mnoho z nich nemělo Winter Everon a tak postupně odešli nebo byli kopnuti. Další problémoví jedinci bez Winteru se projevili i po spuštění (hromada mrtvol na startu) Start proběhl ve velkém lagu (asi dvacet sekund po mém výstřelu) a první jízda v noci a sněhu neměla dlouhého trvání. Ve 14:40 proběhl reass a do závodu nastoupilo přes třicet lidí. Start ve dne a v kadetovi zahájený výstřelem mé m16ky začal dobře a všichni vyrazili směrem St. Pierre. Jinak musím řici, že takovou sekačku sem po startu neměl už hodně dlouho :-)

Díky lagům došlo na startu k několika haváriím, ale postupně se pole natáhlo a uhánělo co minicooper dovolil. V Montignacu byl první BobbySD a tak se stalo i později v Lamentin (viz. fotky). U skoku jsem vyčkal a zjistil pořadí na prvních příčkách, které bylo:

  1. BobbySD
  2. BoborSK
  3. TLK
  4. Alpák
  5. Machr

Bohužel při cestě zpět do Montignacu docházelo ke spouštění hlídacího skriptu kvůli zkracování a jak sem si sám pak ověřil, tak se tak stávalo na nepravidelném místě těsně před Montignacem. S největší pravděpodobností za to mohlo zatížení serveru, které jsem si sám okusil, když sem zkoušel projet (trvalo dlouho než sem nastoupil a po hodně dlouhé době mne to hodilo do havárky).

obrazek obrazek obrazek

Na startu se ukázalo, že ne všichni mají Winter Everon

Lidí jak na pouti

Po startu na letišti zbylo pár aut

obrazek obrazek obrazek

Alpák na cestě, kousek za letištěm

V Montignacu byl první BobbySD

A ještě dlouho po něm teprve projížděli auta

obrazek obrazek obrazek

BobbySD první v Lamentin

BobbySD u speciálního skoku

TLK dopadl, za ním letí Alpák

obrazek obrazek

Alkohol za volant nepatří

Tihle uhánějí na Montignac z jihu. Za chvíli se nechtěně ocitnou na jeho severu :)

Déčková verze