Verbíři jdou, na bubny bubnujou...

 

Verbíři jdou, na bubny bubnujou...

Vložil Celoush, 22.3.2005 18:15:00

Silver Falcon oznámil nábor nových členů do týmu Operace 85. Více informací v dále uvedeném prohlášení:

Vzhledem k tomu, že někteří tvůrci OP 85 již z osobních důvod (například nástup do práce, vlastní projekt apod.) nemají tolik času kolik by si přáli na editaci v OFP, velmi bychom ocenili schopnou „mladou krev“ která by pomohla dotáhnout projekt do zdárného konce.

Co zbývá dotáhnout: 2 rozpracované mise, 2 rozkonceptované mise, některé cutscény, vylepšení některých stávajících misí. Opravit a rozšířit config.

Co nabízíme:

Jsme tým s rozsáhlými zkušenostmi a nový člen bude mět čemu se přiučit. Většina ze stávajících členů má velmi solidní portfolio v oblasti OFP což je zárukou toho, že ví co chce a jak toho dosáhnout (tj. při investici dostatku „člověkohodin“ je úspěch velmi pravděpodobný. Každý člen má možnost se realizovat a svobodně se podílet na rozvoji konceptů a scénářů, pokud svoji vizi dokáže obhájit (tj. vychází ze základních principů tvorby naší kampaně – preferuje se reálnost nad povrchní efektností). Dle našich možností budeme nováčky zaučovat.

Co požadujeme:

Editační schopnosti v poziciích mission maker, scripter, addonmaker (zvlášť config)… člen by se neměl zaleknout rozsáhlejších betatestů a dokázat vyjádřit názor na slabé a silné stránky produktu. Velmi důležité vlastnosti kandidátů jsou vytrvalost a trpělivost. Nepotřebujeme členy u kterých vyprchá nadšení, pokud se jim jeden týden nikdo nemůže věnovat. Preferujeme pokud člen dokáže samostaně pracovat na zadaném úkolu, stejně jako kolektivní spolupráci – měl by být schopen obou.