Vánoční závody 2009

 

Vánoční závody 2009

Vložil Celoush, 21.12.2009 11:34:05

Jak už je pomalu tradicí tak na Vánoce se nebojuje, ale závodí, protože se koná tradiční Vánoční závod.

Jenže letos tomu bude jinak, protože nebude závod jeden, ale dva.

Ten první se odehraje 24.12.2009 od 14:00 na MOR serveru pod taktovkou Qinetixe. Misi a addon si již můžete stáhnout nyní a pečlivě trénovat. Více informací o závodu naleznete na stránkách CSEC.

Druhý, který pořádám já, začne 24.12.2009 od 20:00 na EPJ serveru. Nepůjde ale o tradiční závod s hromadným startem, protože vy sami si budete moci zvolit, kdy začnete hrát a projedete jeden z pěti měřených úseků. Závod bude trvat minimálně dvě hodiny (bude upřesněno) a poté bude ukončen. Během té doby můžete všichni jezdit libovolné úseky a zkoušet se neustále zlepšovat. Výsledky se budou průběžně ukládat, takže i při případném pádu budou pak donačteny a brány v podtaz.

Mise bude zveřejněna až na Vánoce, protože chybí dopilovat pár drobností. Pokusím se misi připravit na stejných addonech od Qinetixe, takže kdo bude mít jeho addon (respektive mod) se bude moci bez problémů připojit i do večerního závodu. O případných změnách v obou závodech vás budeme informovat v komentářích. Hrát se bude na nejnovější betě, pokud do té doby nevyjde 1.05 (jakože by měla). Pokud vyjde, pak se bude hrát na 1.05

Těším se na Vás jak na MOR, tak i na EPJ serveru a přejeme všem Hezké a klidné Vánoce.