Složení týmů pro GZ turnaj je znám

 

Složení týmů pro GZ turnaj je znám

Vložil Celoush, 25.11.2004 13:47:49

Neuběhlo ani moc času a rozpis týmů pro turnaj je již zvěřejněný. Celý turnaj je rozdělen do 4 skupin po 4–5 týmech.

První skupina (A) by se jistě dala nazvat skupinou smrti, protože se v ní nachází velmi dobří a zkušení hráči. Těžko říci, kdo je více favoritem (i když Čí?ani v tom jistě mají jasno), jestli tým LOTR, první sestava z Chiny, výběr z České legie či jediná sestava z ASU. Uvidíme.

Druhá skupina (B) je pětičlenná a také nebude jednou z těch lehčích. Potkala se v ní jedna ze dvou sestav NPE, nadupaná sestava CSF pod názvem XXX a druhá sestava Chiny (SOF). Screaming Eagles a Big Flashpoint Boys budou mít hodně práce, aby se prosadili.

Skupina C se skládá ze čtyř týmů. Prvním je celkem zajímavé složení hráčů různých týmů. Jedná se o tým „In Memory of Flycon“ (IMOF). Za EPJ jsou v sestavě napsáni VelkejMachr, Celoush, Ata a Koscik. Dopl?ují je felčar z CSF a admix z NPE. Dalším silným týmem je tým CD, který se v posledním Bitvě o Okoř umístil druhý. Dopl?ují je první sestava SWATu a mne neznámí VLKODLACI.

Poslední skupina D je opět pětičlenná a potkala se v ní druhá sestava NPE, sestava z EPJ hráčů doplněná Vlastomasem (?), druhá sestava SWATU a výběr hráčů RDK a AT6. Možná by se dalo říci, že mírným favoritem je silná sestava NPE, ale myslím, že další týmy budou chtít dokázat, že tomu tak není.

Myslím, že nás čeká velmi kvalitně obsazený turnaj. Hodně štěstí všem a nezapome?te, že je to jen hra.