Sergei přestoupil z EPJ do SE

 

Sergei přestoupil z EPJ do SE

Vložil Celoush, 8.11.2004 14:00:17

Jeden z nynějších nejmladších hráčů Sergei opustil tým Elitní pivní jednotky [EPJ] a zamířil do týmu Screaming Eagles [SE] a tento přestup se rozhodně nedal nazvat klidným přestupem. Důvodem přestupu byl fakt, že v EPJ si moc nezahrál a podle jeho slov, která napsal na fóra EPJ „SE už mě dlouho chtěli“. Ačkoliv například ZCech z AT6 vyjádřili pochybnosti nad tímto rozhodnutím (no tak tos udělal velkou chybu protože jsi přišel o to všechno co ses mohl naučit) s čím souhlasil i admix z NPE („odchodem z EPJ sis zatlouk rakev a uz z tebe zustane lamka nejvetsi“).

Sergei však má na všechno jiný názor: „ Naučit? Ty by mě naučili hovno, jak na mě furt nadávaj. Jediný co sem se naučil – v lepších klanech nenajdu pochopení VŽDYŤ MĚ UČIT NECHTĚLI.“

Sergei ze dobu svého působení v EPJ neměl moc možností se uplatnit. V důležitém zápase proti AT6 v prvním opakovaném kole se musel odpojit v půlce, protože měl od rodičů povoleno hrát jen do 21:30, což nikomu z EPJ nepověděl. Oslabil tak tým, zacož se pak následovně snesla oprávněná kritika na jeho hlavu. Na dohrávaný zápas již nebyl nominován. Jeho odchod byl po anketě, kterou si sám vytvořil na fóru, očekáván.