Rodinná pouta

 

Rodinná pouta

Vložil Celoush, 24.1.2005 21:51:47

Ne nebojte, v tomto článku nepůjde o ten seriál z Primy. Teď je na řadě realita. Jak je to ve skutečnostmi s rodinnými vztahy mezi lidmi z OFP scény? Tak čtěte a žasněte na těmi propletenci.

Nejdříve na rozehřátí celkem známé informace. A tou jsou bratři hrající OFP.

Že Durnkrag a Armor (oba EPJ) jsou bratři už ví hodně lidí. I to, že Armor pracuje v BIS. Že Masér a Peklo (oba CSF) ví taky kdekdo. Mezi rodinné klany můžeme také zařadit Ixika, Anubise (oba NPE) a Rasputina (CHINA). Mezi ty méně známé bratry (alespo? pro mne) patří Soudruh a Max1mu$ (oba SWAT) a Red_man a Break (oba ASU).

Pro mne překvapením bylo, že Píža (EPJ) je otcem ETIho a Turbomyši (oba SE). V duchu romantiky seriálu, podle kterého byl dán název článku, se nese vztah XO a lenny (oba OFW).

Již zmi?ovaný Soudruh navíc bydlí pouze dvě patra od Bohusu z RDK. Stejně tak Vilegolf a Biker_XL (oba SWAT) bydlí nedaleko od sebe. Smeil (EPJ) a Gloomet (RDK) „jako-by-si-metl“. Ti jsou spolužáky ze základy a spoluhráči z hokeje. Aneb ve stylu Tří sester „…spolu vopíchali první holku, spolu sežrali prvního psa…“. A na konec těch sousedských vztahů – zemik z EBR a Hlupec ze SWATu bydlí naproti sobě.

Za velmi zapeklitý vztah považuji ten mezi Lopuchem a filousem. Filous je totiž manželem tety Lopovy manželky.

Ještě nemáte dost?

Nakonec jedna velmi příjemná informace. Artur z ETC je ženatý se sestrou Kleineho (ze SWATu) a mají spolu ani né měsíčního syna. Tak jim i tomu malému přeji vše nej do života.

Děkuji Night.Stalkerovi ze squadu SE za zjištěné informace.