Roadmapa pro Arma Reforger

 

Roadmapa pro Arma Reforger

Vložil Celoush, 2.8.2022 12:06:42

BI včera oficiálně představila roadmapu pro Arma reforger.

Jak je vidět, v plánu jsou tři větší updaty (Ground Support, Air Assault, Final Strike), přičemž první je plánován na Q4 2022.

Ground Support

První update přinese nový ostrov „Arland“ o velikosti 16km², AI by se mělo naučit řídit, přibude možnost zapřít zbraň a použít dvojnožky, možnost velet AI a pracovat s týmy, vlastní systém léčení, dynamicky generované scénáře pro solo i coop a s tím spojené i nové kompozice, nové možnosti a upravené rozhraní pro Game Mastery, nové možnosti i budovy pro scénář Conflict, miny proti vozidlům a jejich zničitelnost, více možností ničení prostředí a třeba i přibude úhloměr na mapu. Přibýt by měly zbraně Sa-58P, Sa-58V, Colt 4×20 a v prototypu i zvířata – ptáci.

Air Assault

Další update přinese letecký model pro helikoptéry a nové helikoptéry UH-1H a Mil Mi-8MT. S tím souvisí novou výbavu pro piloty. Další novinkou bude přepracovaný revive systém, balistickou ochranu, interakci prostředí s návazností na funkční a dostupnou elektřinu. Vozidla budou nově řešit palivo a jeho doplňování. Game Masteři budou možnost upravovat artilerie a s tím spojené body trasy. Krom optik, bajonetů a nového těžkého kulometu NSV zbraně obdrží tlumiče a arsenál obohatí třeba i tradiční pistole na světlice. Na závěr se dočkáme civilního vozidla Škoda 1203.

Final Strike

Poslední větší update přinese lehkou artilerií v podobě dvou minometů, jednoduší i pokročilou verzi destrukce budov, výbušniny, nová vozidla LAV-25 a BRDM2, scénář Conflict přinese novou roli HQ, který bude moci nahradit výchozí AI, nové zbraně UK-59L, M16A2, pěchotní miny a civilisté obdrží Škodu stopětku.

A jak znovu upozorňuje BI, Reforger bude nadále podporován i po vydání verze 1.0