Přehled finalistů Bohemia Interactive Community Awards 2010

 

Přehled finalistů Bohemia Interactive Community Awards 2010

Vložil Celoush, 4.2.2011 14:11:23

Nejlepší mod/addon

První nominovaným je ACE. Kdo z komunity nezná tento mod, který obhajuje lo?ské vítězství a je podle mne hlavní adept na letošní vítězství? Asi bychom těžko někoho hledali.


Druhým nominovaným je Commando Assault Unit Airborne, což je addon s ruskými jednotkami (VDV) od SARMAT studia.


Třetím nominovaným je Artillery and Logistic by R3F, což je souhrn skriptů pro tvůrce misí, kteří do nich chtějí zapojit více logistiky s přesuny všeho možného a hlavně, jak název prozrazuje, i více nastavení práce s artilerií.


Čtvrtým nominovaným je addon ostrova Lingor. Za tímto ostrovem stojí tvůrce i neméně známého Isla Duala a míří na ty, kteří čekali na tu pravou džungli v Arma 2.


Pátým nominovaným v sekci addonů a ostrovů je ACRE neboli Advanced Combat Radio Environment, který hru propojuje s Teamspeakem 3 pro reálnější ztvárnění vojenské komunikace mezi hráči.


Nejlepší mise/kampa??

Prvním nominovaným je ruská kampa? Fury Bear. Act-1: Operation Horse od SARMAT týmu, pro jejíž hraní budete nečekaně potřebovat i jednotky VDV nominované v předchozí sekci modů a addonů.


OFP mělo svou jedinečnou misi CTI, která ukázala plný potenciál OFP a na který BI celkem úspěšně navázala v obou armách svým projektem Warfare. A kdo má rád Warfare či někdy v MP hledal dostupný server, tak jistě narazil na Bennyho verzi Warfare. Ta je druhým nominovaným v této sekci.


Třetí nominaci si odnáší Operace Cobalt, která vás v devíti nekrátkých misích přenese do kůže vojáka US, NAPA a dokonce i na tu ruskou stranu dojde. Kampa? jsem osobně dohrál a docela pozitivně jsem ji ohodnotil.


Kooperace jsou dnes velmi oblíbené, takže není divu, že kooperace Takistan Force pro dvacet lidí v Takistánu je čtvrtým nominovaným v sekci misí a kampaní. V této misi je každý hráč velitelem vlastní jednotky, nabírá si do ni své jednotky a plní misi, která vychází celkem ze 14 možných scénářů a které se náhodně po mapě rozmisťují.


Pátou nominaci si odnáší také kooperace a to tentokrát Insurgency taktéž pro Operaci Arrowhead ve které budete hledat a likvidovat devět beden z municí. S touto misí jste se mohli setkat i v ArmA 1 a jde o předělávku herního modu vytvořeného původně Project Reality.


Nejlepší video

Epidemic

Freedom

Through Their Eyes

De oppresso liber

Sons of Valor

A na závěr jen rychlý stručný přehled dalších dvou sekcí.

Nejlepší komunitní stránka

Nejlepší člen komunity

  • Smersh
  • IceBreaker
  • Sickboy
  • Foxhound
  • Kju