Otevřený dopis pro ********** Rudu „Slamba“

 

Otevřený dopis pro ********** Rudu „Slamba“

Vložil Tunac, 30.10.2005 23:11:44

Otevřený dopis pro ********** Rudu „Slamba“ (za ******* si po přečtení dosaďte příteli, kamaráda, pana, stalinisty, diktátora…).

Navrhuji Ti, abys ukončil funkci admina na GZ. Adminů si velice vážím (pro jejich boj o čistou hru a proto, kolik časů tomu musí obětovat), ale ty jsi jim udělal hanbu.

Navrhl jsi ban 1 rok pro PeeGee001. Do návrhu jsi napsal za pomlouvání, křivá obvinění a vulgarizmy. Jednalo se o Tvou reakci na stížnost PeeGee001 na Tvoje chování, kdy jsi mu vzal admina na GZ, že chceš hrát jinou mapu, aniž jsi mu to dopředu řekl.

Stížnost PeeGee001:
„Zdravím
Dnes tedy 22.10.2005, jsem byl připojen, spolu s několika přáteli na GZ. Vybíral jsem mapu, aby si zahráli všichni (byl jsem v té chvíli admin, tedy celý večer) a jednu jsem vybral. Nikdo neřekl ani popel. Najednou mě Slamb vzal administratorství a poté, když se ho doslova ptám „jestli si nedělá prdel, co to má bejt“ mě vyhodil.

Musíme se podřizovat špatným náladám Slamba? Musí každý, ať admin nebo ne, když se mistr připojí padnout na hubu a říct: „ó velký, jistě, vyberte sám co chcete, naše vůle je naprosto nicotná“

Žádám o odvolání Slamba jako admina OFP gamezonu protože tohle jednání je neůnosné a mezi lidmi velice odpudivé.

Mimo to prosím o vyjádření

Díky Petr Gottstein“


Já jsem tuto stížnost přeposlal šéfredaktorovi GZ (=nadřízený všem adminům) Bojlerovi a Tobě poslal kopii a k tomu dopsal:
Ahoj, přeposílám Ti stížnost na admina GZ OFP. Toto, co udělal, není poprvé. Sice už byl od něj chvíli klid, ale začíná zase. Jak máme chodit hrát na GZ, když si Slamb vlezl i na zamčený trénink a pokud se mu zachce, nebo má blbou náladu, tak kazí hru, jen proto, že nechce čekat, nebo nechce hrát mapy, které se mu nelíbí.
To se stalo v místnosti veřejném tréninku SWATu, kdy jsme se nezamykali, aby si mohli zahrát další. Přitom měl další místnost úplně volnou. Toto je hulvátské chování, neodpovídá to tomu, pra co byla GZ založena a pro co je provozována.

Dále se ptám, proč se snížil počet místností v sekci OFP ze 4 na 3?

Jiří Böhm – Tunac – SWAT – OFP“



Na to jsi zareagoval návrhem banu na 1 rok za pomlouvání, křivá obvinění, vulgarizmy.
Přitom si myslím, že za pomlouvání a křivé obvinění jsem ban měl dostat já, pokud si myslíš, že to, co jsem dopsal, je to urážka a pomlouvání. Žádal jsem od Tebe skrýn vulgarismů PeeGee001. Ty jsi mě žádný neposlal, řekl jsi, že to máš natočené na video, ale neposlal jsi mě ani kousek s vulgarizmem z videa. Takže nemáš důkaz na jeho vulgarizmy, jak se požaduje na GZ.

Takže se na GZ chováš jako diktátor, člen ÚV KSČ. A vše, co děláš, děláš, abys byl důležitý. Když uděláš chybu, tak silou moci Ti nešťastně svěřené, zatlučeš oponenta do země.
Na GZ nepůsobíš jen negativně, pozitivně hodnotím tvé snahy oživit GZ dodáním aktuálních map (aktuální mapy TNT ligy jsi tam nechal dodat velice rychle), ale kazíš si to svým chováním.

Zde jsou reakce ze stránek SWATu:
- Ale pochopil!Hele ty by si byl taky ochotnej jít jinam?já vím že tohle dělá Slamb ale když sem tam já popř kamat atd tak mě se stalo max jednou bo dvakrát že mi vzal admina a to jen kvůli tomu že se mu nelíbila mapa!
- Nevol Andersena, když je tam 12 lidí a nikdo se nepřiřadí, psali to do řádku, že si jim to nelíbí, tak si jim měl vyhovět když byli ve většině.
- Ahoj všichni v tu dobu jsem byl na GZ a tak můj názor je že Slamb to přehnal.PeeGee jako admin rozhodoval co se bude hrát no a jako vždy se všichni neschodnou a tak rozhodl podle názoru hráčů,netvrdím že jich byla zrovna většina a ostatní začal zamykat protože se nemohli schodnout na tom co se bude hrát.Myslím že jako admin na to měl právo,když už byli skoro všichni zamčený tak Slamb ho vykop z admina a převzal to.
PeeGee se ohradil jestli z něho dělá krávu a že je drzej natož ho Slamb vyhodil z GZ,tak si myslím že tohle není vhodné jednání admina Slamba a jestli stál o to být mermomocí admin tak o to mněl požádat a ne si to vzít silou své funkce.
-myslim si peegee dal Andrzena ale vetsina lidi protestovala proti te mape a na protest se nejspis nezarazovali ja jsem se taktez nezaradlil a PG nas zacal zamykat …no a nekdo napsal slambovi ber admina a dej tam neco poradnyho tak slamb vzal Admina a dal tam nejaky TNT myslim a PG se ohrazoval s tim vole slambe co do prdele delas tak ho Slamb kicknul myslim si ze ani jeden z nich nejednal pravne proto se budu zdrzovat hlasovani to je vse co k tomu mam rict
- Jo bylo to tak. Ale slamb nedaval TnT ale ¨CCL CampCellum a One road. S jeho jedaním nesouhlasím protože na Gz si mužeme hrat co chceme takže sem hlasoval pro Ano
- Jo a stim Andersenem se nás ptal Andersena? A ja a par dalších lidí ho chtěli. Takže není možné říct to že ho nikdo nechtěl.
- 1) admin hájí zájmy všech hráčů a rozhodne se podle většiny – proto sebrán Administrátor hry PG
2) adminům se nenadává – proto kick ze hry
3) už jste Slamba a Bojlera nasrali nějakým dohadováním – takže ban Asi nebudete souhlasit, ale Slamb má na to právo a děláním nějakých odvet ničeho nedosáhnete. Byl jsem ve hře i na TSku, takže nechte emoce emocemi, ale bylo to tak jak píše Slamb.
Takový ban se dává za cheaty a ne za takovou blbost. Bez svědků a důkazů nemůže nic.
- Protože se místnost nejmenovala SWAT, ale tuším Hra1 takych myslím, že na to slamb měl aspo? částečné právo. Kdyby jsme měli místnost pojmenovanou tak bych se PeeGeeho určitě zastal. Takhle se zdržuji. Každopádně neřekl Slambovi nic tak hroznýho a ten si jen léčí komplexy.
Zde jsem uvedl podstatné z našich stránek k tomu, abys věděl, co si o tom myslí ostatní. Neuvádím Ti jména, abys se na nich nemohl mstít.

Proto Ti znovu radím Ti, abys se vzdal funkce admina za své chování. Ale to ty neuděláš a tak pohřbíš OFP scénu na GZ. Již mnoho hráčů tam i kvůli Tobě nechodí.

P.S. Požádal jsem své známé, aby s Tebou nehráli po dobu 1 měsíce, to je po dobu banu PeeGee001 na žádném serveru, a tím Ti udělili ban za chování k veřejnosti a dokázali, že nespravedlnost si nenecháme líbit. Pokus s Tebou někteří nebudou už v životě hrát, tak si za to můžeš sám. 


P.P.S. Je také smutné, že Bojler, šéfredaktor GZ, neodpověděl na mou žádost o skrýn a nezeptal se, co se stalo a věřil jen Ti.

Jiří Böhm – Tunáč.