Květnové novinky a slevy z Bohemky

 

Květnové novinky a slevy z Bohemky

Vložil Celoush, 16.5.2014 11:00:06

Díky volnu jsem prošvihl pár zajímavých zpráv, tak jsem se rozhodl dnes tak trochu dohnat resty a sepsat novinky, které se v poslední době objevily.

První zprávou byly oznámené budoucí plány BI, které se týkají Arma 3. Nejdříve se dočkáme rozšíření možností Steam Workshopu, který bude konečně umět stahovat nejen mise, ale i addony či mody. S tím se dočkáme i nového launcheru. Ještě se dočkáme Bootcampu, který by měl nováčkům pomocí seznámit se se hrou, ale hlavně se dočkáme dvou DLC nazvaných stručně Helicopters a Marksman. Každé by mělo přinést nové možnosti do enginu. Zvěsti se týkají přenesení letového modelu z Take On Heli či možnost střelby z vozidla. Obě DLC by měly být v určité formě dostupné všem zdarma, ale na to jakou formu nakonec zvolí si raději počkejme do vydání.

No hlavně bychom se měli dočkat i nového datadisku, který ale tentokrát nebude samostatný jako byl například Arrowhead. Na více informací si musíme počkat.

A protože je tomu již patnácet let od založení BI, tak jako odměnu spustili speciální výprodejovou akci na Steamu. Po krátkou dobu bude Arma: Cold War Crisis dostupná všem zdarma. Pokud nemáte, pak neváhejte. Následně si můžete zakoupit ve 80% slevě Arma 2 a její datadisky či další hry, které BI časem díky skupování dalších týmů získala (např. Original War)

Hlavní zprávou ale asi je vůbec první dostupná sleva na DayZ (15%), kterou ale zatím přebíjí 40% sleva na Arma 3 navíc s možností hrát celý víkend Arma 3 zdarma a koupi si tak rozmyslet. Pokud jste si nebyli dosud jisti, zda by vám hra šla jakžtakž plynule a hratelně a chtěli jste si ji nejdříve vyzkoušet, tak teď je ta pravá chvíle pro vás.

A pokud nevíte co hrát, tak zkuste různé výtvory české komunity, které se snažím udržovat v katalogu. Jedním z posledních kousků je například první část kampaně CODENAME LEONARDO, kterou jsem sám dohrál a ohodnotil v komentářích u mise na Workshopu.

Kampa? se účastní soutěže Make Arma Not War, která již byla oficiálně spuštěna.

Za zmínku jistě stojí, že ČSA38 mod se již přesunul s tvorbou do Arma 3