je to konec TNT?

 

je to konec TNT?

Vložil atr, 20.6.2005 11:06:43

Podle dosavadních zpráv mnoho hráčů končí s hraním OFP. Na tom by nebylo až tak moc k nechápání, někdo odchází – někdo naopak přichází.

Hloupé ale je že, vlastník nejdéle fungující ligy TNT – Marshal Law – napsal, že taktéž končí a že nevidí jediný důvod proč by v TNT lize měl pokračovat. Dále uveřejnil, že jediný důvod návratu vidí až možná s vydáním AA (Armed Assault). Po dlouhém přemlouvání dal práva jiným adminům, kteří se pokusí tnt ligu dohrát.

Ale proč vlastně lidé s ofp končí? Marshal ve svém příspěvku uvedl, že po objevení TKC fóra kde jsou zveřejněny veškeré návody, downloady a jiné sračky které upravují OFP, vlastně zničili tuto hru.

Což o to číty byli, jsou a budou s tím se asi nedá nic moc dělat. Co mě ale dostalo a co jsem sám nevěděl, že už existuje ID changer – čili hráč si může změnit své ID na jakékoliv a tím poškodit nevinného hráče.

Kam se bude dál ubírat svět podvodníků ? Toť otázka… Jisté ale je, že fair se bude moc hrát jen na LANkách kde jsou lidi stále na očích ostatním…