Good bye Flashpoint!

 

Good bye Flashpoint!

Vložil Celoush, 3.11.2006 11:16:41

Jak jste si jistě všimli, tak do vydání ArmA: Armed Assault zbývá posledních sedm dní, takže vám konečně můžu oznámit, že na příští čtvrtek 9.11.2006 chystám poslední rozloučení s Flashpointem. Mělo by jít o menší happening spojený s tradičním Vánočním závodem. A díky tomu, že naši zemi již zaplavila bílá nadílka uskuteční se i náš závod s největší pravděpodobností na zimním Everonu (Download v1.2 – vyžaduje Winter Nogojev).

Přesný čas a server budou upřesněny později, ale předběžně můžete počítat s půl devátou večerní a ETC serverem.

Prosím dejte vědět, zda uvažujete, že byste se stavili, ať to zbytečně nepřecením ani nepodcením. Díky moc a doufám, že se s vámi v hojném počtu setkám příští čtvrtek pravděpodobně naposledy u OFP.

fabia wrc

Kromě již zmi?ovaného zimního Everonu budete potřebovat addon Fabie WRC od Undertakera. Mise bude ke stažení až těsně před závodem či přímo hromadně na místě.


OFICI?LNÍ START: 20:30

Server: ETC server 2 Heslo:king

Teamspeak: ts2.shotzone.cz – heslo do kanálu:king – lidi přítomní na TS mají přednost!!!

Závod se pojede jak bylo avizováno ve Fabii WRC. Nachystáno je 40 míst a trasa je z lo?ska celkem známá a budete si na mi moci podívat v Briefingu celkem podrobně. Akorát je všední den, takže očekávajte větší provoz. Policii jsme podmázli, takže tentokrát nám dají pokoj. Uvidíme se na startu. Těším se!

DOWNLOAD MISE