EPJ slaví dvacet let

 

EPJ slaví dvacet let

Vložil Celoush, 16.12.2021 13:04:45

Jak je všeobecně známo, tak EPJ squad byl založen 28. prosince 2001.

A protože se blíží dvacáté výročí tohoto data, rozhodli jsme se uspořádat menší virtuální oslavu, která připadne právě na 28. prosince 2021.

Pokud budete mít zájem a máte ve vlastnictví Steam verzi Flashpointu neboli ARMA: Cold War Assault, pak se nebojte k nám přidat a zavzpomínat. Vítání jsou všichni, kdo mají zájem, tedy nejen bývalí členové EPJ, ale i třeba zájemci z řad dalších bývalých OFP squadů.

Pro komunikaci využijeme pravděpodobně již Discord a server nám nabídl retro (název: „ofpisnotdead.com #1“ – 23.95.0.46:2320). Hrát se tedy bude verze 1.99.

A v jaký čas? Počítejte se závodem na zimním Everonu po osmé hodině večerní, ale klidně přijďte kdykoliv během dne i později, snad se nás sejde víc a zahrajeme i nějaké CTF, DM a třeba i nějakou kooperačku.

Pro hraní budete potřebovat pár addonů mezi které patří zmíněný Winter Everon. Balíček stahujte z našich stránek (cca 45 MB). Obsah spusťte jako mod nebo jednotlivá PBO nahrajte do adresáře s addony (např. C:\Program Files (x86)\Steam\ste­amapps\common\AR­MA Cold War Assault\AddOns ).

Těšíme se na vás. GL&HF