Co sebou na LANku ...

 

Co sebou na LANku ...

Vložil Tunac, 21.9.2007 23:38:22

Do LANky zbývá necelý měsíc. Já do teď nevím, co si mám vzít sebou na LANku.
Zda na LANce bude Arma resuscitována. To znamená, aby se hrála na servrech, tak musí vzniknou nové, hratelné mapy – ne jen DM pro Rambostyl, nebo Coop, pro mne nezáživné, – ale mapy pro týmovou hru, něco jako CaH. A musí vyjít nový patch, protože podle mě 1.08 pokazila hodně toho, co 1,05 opravila. Od té doby mě Arma i přes několikanásobnou novou instalaci, (mám jen origoaddony), blbne. 

Na serveru tatka se hraje OFP a je tam během 2 hodin víc lidí, jak na všech CZ servrech s Armou za celý den a na závěr se dává CTI. Na OFP tam chodí hodně hráčů, co hráli Atreidův turnaj v CaH mapách. I ti, kteří začínali s Armou na tomto turnaji. To o něčem svědčí. Že Arma nezaujala, a to díky bugům, kampani v Armě, která je bez děje, vytvořeným mapám. Takže většina hráčů ji odehraje a již se k ní nevrací a odkládá ji. 

Jelikož jsem realista, tak asi koupím věnec a společně pohřbíme a zapijeme Armu. A napíšeme na hrob : „Byla jsi dlouho očekávána, ale očekávání jsi nesplnila. Těšili jsme se na Tebe, ale narodila jsi se předčasně, v 6. měsíci, s tolika neduhy, že jsi nemohla přežít, přesto, že jsme se moc snažili a omlouvali tvé neduhy.“