Cheat na Stahuj.cz

 

Cheat na Stahuj.cz

Vložil Tunac, 27.6.2005 14:42:11

Na stánkách Stahuj.cz se objevil odkaz na jeden nejmenovaný program – Podívejte se, za kterou zdí čeká nepřítel. Jestli vás už nebaví nechávat se opakovaně zastřelit od nepřátel číhajících za nejbližším rohem ve vaší oblíbené 3D střílečce, pak vyzkoušejte tuto utilitku.

Program vám po nainstalování umožní po stisknutí zvolené klávesy přepnout zobrazení hry do jednoho ze dvou „vševidoucích“ módů. Prvním je wired mode, kdy jsou vykreslovány jen kontury objektů. Zdi tvořené jen několika obvodovými čarami jsou zde v podstatě neviditelné. Druhým typem zobrazení je transparent mode, kdy jsou všechny objekty průhledné Předpokladem pro fungování nejmenovaného programu je spouštění hry za použití OpenGL rendrování.

Hned jsem hodil link Harierovi a Ghostovi. Harier odepsal, že pro OFP není nebezpečný.

Ti, co zkoumali tento cheat, tak řekli: viděl skrz stěny, smazal úplně stěny atd. Více fázi průhlednosti, o to byl nebezpečnější.

Tak jsem napsal na Stahuj:

V hrách po netu bojujem za čistotu hráčů, ale vy zveřejníte jeden z nejhorších čítů na svých stránkách. Pokud ho neodstraníte, tak jste u mě hodně padli. Toto si pořídí každý, kdo neumí hrát a bude dělat frajera.

Odepsali mě:

Jelikož jsem také hráčem, pak Vám rozumím a program bude co nejdříve odstraněn.

S pozdravem
Leoš Nosek
Product manager Stahuj.cz

A stáhli ho ze stránek. Za to jim děkuji, hlavně panu Noskovi.

A myslím si, že pokud někdo něco takového objevíte, tak slušně požádejte o stažení. Pokud to bude seriózní server, tak vám vyhoví.