Arma 3 roadmapa pro rok 2018

 

Arma 3 roadmapa pro rok 2018

Vložil Celoush, 14.6.2018 14:04:04

Od vydání DLC Tanks uběhly již více než dva měsíce a vypadalo to, že krom menších updatů je Arma 3 na konci svého životního cyklu.

Dnes Bohemia Interactive zveřejnila roadmapu pro letošní rok, který ukazuje, že Arma 3 stále neřekla své poslední slovo.

První oznámený update je naplánován na červenec 2018 a půjde o update 1.84 „Encore“, který má obohatit hru o nový obsah. Půjde o torpédoborec „USS Liberty“, protiletecké systémy MIM-145 a S-750 Rhea, nové chytré bomby, naváděné střely a další.

Druhý oznámený update Old Man, plánovaný na závěr letošního roku, přinese scénář, který bude experimentovat s open-world hratelností a bude uzavírat příběh obou hlavních Arma 3 kampaní Východní větru a Apex Protokol.

Nemálo zajímavou novinkou je oznámení zpřístupnění vydávání Arma 3 DLC třetím stranám (samozřejmě ve spolupráci s BI v podobě lokalizace, testování atd – více viz BI forum).

A to stále není vše. Amsterdamská pobočka, která vytvořila „Laws of War“, pracuje na menším experimentálním projektu, který bude využívat Arma 3 platformu v dalším netradičním směru.