Americké komando z OFP v Čechách

 

Americké komando z OFP v Čechách

Vložil Tunac, 12.6.2005 21:01:43

Od zvláštního zpravodaje z Holic jsem se dozvěděl, že 21. 5. 2005 se odehrálo asi 3 km od Holic v přidružené obci Kamenec přepadení ruského tábora speciálním komandem v amerických uniformách.

Kde se tam vzal ruský tábor? Co tam Američané dělali? Po dlouhém pátrání vyplulo na povrch, že se nachystali přátelé na nic netušícího hráče jeho oblíbené hry OFP, který ten den dosáhl 40 roků, útok čety podle scénáře OFP. Všichni sehnali maskáče, makety pušek, vojenské helmy a briefing měli v nedaleké zrušené hospodě (aspo? v zrušené, když se nic nečepovalo), kde se namaskovali a vyrazili v 15.00 v počtu 12 mužů amerického úderného komanda na zteč. Celá akce byla absolutně utajená, jen americký agent v ruském táboře (manželka oslavence) věděla, co se bude dít. Proto vyvěsila ruskou vlajku, aby umožnila lepší orientací útočícímu komandu v útoku na nepřátelskou ruskou kótu. Za důrazné palebné podpory i lodních děl (důvtipně sestříhané z filmu Pearl Harbor) a zapálení dýmovnic byla ruská kóta dobyta bez ztrát. Kolem oslavence, kterého měli zajmout, se útočníci prořítili a nevšimli si ho. Byl totiž velice rafinovaně zamaskován. Asi po 20 letech si ráno oholil plnovous (že by instinkt z OFP?). Takže ani velcí znalci jeho obličeje (kteří s ním mnohé kafe a … vypili) ho nepoznali. Vypukl velký zmatek, protože hlavního cíle (zajmutí hráče OFP) nebylo dosaženo. Vypadalo to, že mise zkrachovala. Po velkém pátrání a zmatku v americké jednotce byl hráč identifikován, (osobně si myslím, že byl udán), a zajat. Mise byla splněna, po mnohých gratulacích byl zajatý oslavenec vydán za dozlatova upečené prasátko a ..... a velká oslava mohla začít.

Takže, dodatečně, Ti, Golfe, přeji všechno nejlepší za OFP scénu, S.W.A.T. a sebe. Hodně zdraví a hrej s námi aspo? do osmdesátky.

P.S. I když se oholíš, čtyřicítka si Tě bezpečně najde.