Vigor pro PC

O tom, že by mohl být Vigor dostupný na PC se spekulovalo dlouho a vývojáři to sice nikdy přímo neslíbili, ale ani nikdy tuto myšlenku nezavrhli. Po premiéře na XBOXu (2018) a následně na Switchi a Playstationu (2020) se tak letos na jaře (2024) dočkali i hráči hrající na PC (Steam).

Hra původně vyšla na Steamu 16.4.2024 v režimu předběžného přístupu a byla dostupná jen těm, co si zakoupili Reinforcements Pack za 20 euro. Těm pak slibovala, že po přechodu do plné verze sice dojde sice k vyresetování jejich postupu, ale dostanou menší bonus do hry.

Po necelém půl roce 18.9. pak hra opustila režim předběžného přístupu a stala se plnohodnotnou free2play hrou dostupnou všem zájemcům zdarma. To se stalo zároveň se spuštěním dvacáté sezony pojmenované Genesis.

Od vydání zatím hra postupně nabírá nové hráče a od prvotních dvou tisíc počet postupně vystoupala necelých pět tisíc souběžně hrajících hráčů.

Taktéž je možné hrát i ve dvojicích a trojicích a oproti režimu předběžného přístupu tak hráč není omezen jen na sólo hraní.