Oznámeno nové cDLC "S.O.G. Prairie Fire"

Dnes došlo na oznámení nového cDLC, které nese název S.O.G. PRAIRIE FIRE a je zasazeno do období americké přítomnosti v jižním Vietnamu, kdy US Army pomáhala tehdejšímu režimu bránit se před útoky armády severního Vietnamu a komunistických guerillových jednotek Viet Cong. Právě tyto čtyři frakce se tak pochopitelně stávají frakcemi DLC doplněnými o téměř 50 zbraní a přes 50 různých dopravních prostředků.

DLC přináší novou mapu Cam Lao Nam (300 km²), kterou si budou hráči moci užít v nové kampani o šesti kooperativně hratelných misích pro až 14 hráčů. Tento hratelný obsah doplní několik SP i klasických MP scénářů (End Game, Warlords, Zeus a Escape).

To vše bude doplněné hudbou, zvuky a hromadou dobových objektů včetně využitelných modulů a skriptů (pro leteckou podporu, pro zavolání artilerie či pro využití útoku na blízko).

DLC získává unikátní statut a přenáší Arma sérii časově do nejvzdálenějšího období a vrací nás o 50+ let zpět.

Toto creator DLC by mělo stát 22.99€ (cca 600 Kč) a dočkat bychom se ho mohli do poloviny letošního roku 2021. Za DLC stojí tým Savage Game Design, který slíbil vydat i kompatibilní balíček pro nemajitele tohoto DLC. Tento balíček umožní hrát na serverech, které budou používat toto DLC, ale přístup bude tradičně omezen a prémiový obsah nebude vůbec dostupný (kampaň, nová mapa a SP scénáře). Na obsahu DLC se podílelo přes sto lidí z komunity, přičemž jde jak o členy Unsung modu, tak třeba o tvůrce zvukového JSRS modu či tvůrce mnoha skvělých map Icebreakra.

Více info naleznete na stránce s oznámením cDLC a samotné cDLC můžete začít sledovat už přímo na Steam stránce.

To je Vietnam!