DLC Tac-Ops a update 1.78

Je poslední listopadový den a s ním přichází i avizované placené DLC Tac-Ops, které spolu s novým updatem 1.78 přináší i spoustu novinek a oprav pro Arma 3.

Koupí DLC Tac-Ops obdržíte tři nové herní singleplayerové scénáře (Beyond Hope/Všemu navzdory, Stepping Stone/Odrazový můstek a Steel Pegasus/Ocelový Pegas). DLC se dá pořídit samostatně za necelých 5€ a nebo jako součást DLC Bundle 2 (aktuálně 22,99€). Koupí obdržíte nejen ony scénáře, ale obecně podpoříte vývoj Arma platformy, která se nezadržitelně blíží k vydání finálního DLC Tanks.

Ruku v ruce s DLC přichází i update 1.78, který přináší spoustu oprav a novinek, ze kterých vyberme zpřístupnění a rozšifrování Apex objektů, upravenou fyziku vozidel, novou technologii detekce dveří, žebříků, bran a poklopů, nový modul chování civilního obyvatelstva, nový modul animace pro lepší pohyb objektů jako kamer, rozhraní atd. No a s blížícím se DLC Tanks zase souvisí třeba přepracovaná fyzika pásových vozidel či upravené plánování a řízení kolových vozidel umělou inteligencí. Celkový opravdu rozsáhlý seznam změn naleznete v SPOTREPu #00076.