Update 1.68 a blížící se DLC Jets

 

Update 1.68 a blížící se DLC Jets

Vložil Celoush, 23.3.2017 18:35:58

Arma 3 oslavila čtvrté výročí vstupu alfa verze na Steam novým updatem 1.68, díky kterému se hráči dočkali mnoha úprav, oprav a několika novinek, ale především 64-bitové verze (více informací v SPOTREPu #00064). Za zmínku rozhodně stojí upravené zastínění okolím.

Nejen tím BI ukazuje, že Arma 3 rozhodně nekončí, což potvrdilo i poslední zveřejněné rekapitulační video, které ukazuje, čeho všeho jsme se dočkali, ale co nás ještě čeká.

Jelikož již od října známe roadmapu, tak vás jednotlivá DLC asi těžko překvapí. Nicméně už z důvodu, že vydání nejbližšího připravovaného DLC, které se bude týkat letadel DLC Jets se pomalu blíží (květen 2017), tak konečně dostáváme i podrobnější informace, co má DLC obsahovat.

Největším tahounem DLC tak bude pochopitelně nový obsah, kterým budou čtyři nové letouny (F/A-181 Black Wasp II pro NATO, To-201 Shikra pro CSAT, A-149 Gryphon a Sentinel).

Samozřejmě všechny vychytávky s ním spojené budou tradičně přístupné všem vlastníkům hry (Sensor Overhaul, Extended Hitpoints či Dynamic Vehicle Loadouts). Celý seznam pak naleznete na oficiální stránce, kde si můžete DLC předobjednat za 270,– a nebo můžete využít výhodné nabídky koupě DLC Bundle 2 (BI Store, Steam), které vám zpřístupní všechna plánovaná placená DLC. Jen dodatečně upozorním, že majitelé Support edice dostanou všechna tato DLC zdarma.

Další DLC, kterého bychom se měli vzápětí dočkat je bezplatné DLC Malden k červnovému výročí vydání původní Operace Flashpoint, které nás virtuálně přenese zpět na původní ostrov z Operace Flashpoint a který si již dnes můžete vyzkoušet ve spinoffu Arma série Project Argo.

Ve třetí čtvrtině roku nás pak čeká celkem tajuplné DLC označované jako „Orange“, o kterém se zatím jen spekuluje, co přinese. Nicméně zveřejněné je, že se připravuje v nově otevřené pobočce v Amsterdamu a že by mělo přinést unikátní a neobvyklý pohled na bojiště. Jediné, co je dále známé je ikona, která naznačuje možné zaměření buď na civilní či humanitární stránku.

Do konce roku nás pak ještě čeká Tac-Ops a začátkem příštího roku tanky.