Druhý ročník české OFP ligy skončil

 

Druhý ročník české OFP ligy skončil

Vložil Celoush, 4.4.2005 10:50:22

Ano, je tomu skutečně tak. Ačkoliv to jednu chvíli vypadalo s ligou bledě, tak nakonec se podařilo většinu zápasů dohrát a druhý ročník ligy byl oficiálně ukončen. Během ligy došlo k mnoha změnám a zvratům. Ukázala se vyrovnanost mnoha týmů a celkový vzestup výkonosti novějších týmů a pokles výkonosti EPJ či AT6 (minulou ligu obsadilo třetí místo).

Ligu nakonec vyhrála CHINA s jednobodovým náskokem před CSF, který jako jediný ale dokázal CHINU porazit. CHINA dále ztratila jen body za remízu s NPE a ostatní zápasy celkem s přehledem vyhrála. CSF prohrála jen s AT6, remizovala se SWATem a veledůležitý bod ztratila v posledním kole s CL, kdy první kolo vzájemného zápasu jen remizovala.

Na třetím místě se nakonec umístil tým ETC s tříbodovou ztrátou na CSF.

Během ligy došlo k několika změnám či překvapením. První změnou byl odstup týmu OFW a jejich nahrazení, po menším stejně neodehraném turnaji, týmem CHINAp. Škoda je jen ta, že ani tento tým nedokázal ligu dohrát a několik zápasů kontumačně prohrál.

Dalším překvapením (nepříliš vítaným) byl nástup fenoménu Lineage především na tým NPE, který ligu dohrával na poslední chvíli po několika předchozích kontumacích. Tímto utrpěla celá liga, jelikož slabší týmy tak dokázaly získat plný bodový zisk s týmem, který měl rozhodně na více než na konečné sedmé místo.

Další „událostí“ se stal odchod admixe z týmu NPE, což někteří mohou považovat za negativní, jiní za pozitivní událost. Odchod souvisel mimo jiné se zmíněným „lajnejdžováním.“

Tímto všem týmům gratuluji k jejich výsledkům a přeji hodně štěstí do budoucna a přání, ať se sejdeme ve stejném či větším počtu u třetího ročníku české OFP ligy.

Výsledné umístění

  1. CHINA – 28
  2. CSF – 27
  3. ETC – 24
  4. SWAT – 17
  5. CL – 17
  6. AT6 – 16
  7. NPE – 13
  8. EPJ – 10
  9. SE – 9
  10. ASU – 8
  11. RDK – 6
  12. CHINAp – 4

Konečná tabulka

Druhé místo - CSF První místo - CHINA Třetí místo - ETC