DLC Malden a update 1.72

 

DLC Malden a update 1.72

Vložil Celoush, 22.6.2017 15:03:33

Dnes, v den, kdy před šestnácti lety vyšel první díl série Operation Flashpoint: Cold War Crisis nám BI přináší jak nový update 1.72, tak avizované zdarma dostupné DLC Malden.

Ano, ten ostrov Malden z původního Flashpointu, který se všem fanouškům jistě nesmazatelně zapsal do paměti. Zveřejněný ostrov je ale zasazen do roku 2035, tudíž nejde o úplnou kopii, ale o představu, jak se mohl za ta léta rozvinout. Při tvorbě byly hojně využity assety Altisu, ale i tak se dočkáte mnoha nových objektů.

Na to, jak ostrov vypadá se můžete podívat v následujícím videu, které okomentuje jeden starý známý.

Sluší se doplnit, že nejen Arma 3 byla poctěna přidáním ostrova Malden, ale dnes má BI oficiálně vydat i svou 5vs5 zdarma hratelnou kompetitivní střílečku Argo, postavenou právě na Arma 3 enginu, kde se veškeré boje odehrávají právě na Maldenu.

Asi největší novinkou nového updatu 1.72 je nový scénář, respektive spíše jeho generátor, pojmenovaný Combat Patrol (viz. oprep). Jen pro zajímavost upozorním, že tento kooperativní režim byl vystavěn na základech, které vytvořili dva veteráni OFP komunity Ježuro a Edge.

Jinak update přináší i spoustu úprav a oprav (hlavně těch kolem nedávno vydaných stíhaček), jejichž seznam naleznete tradičně v SPOTREPu #00069.