Chápete Kampaň

 

Chápete Kampaň

Vložil Tunac, 8.9.2005 15:29:29

Asi mnozí nepochopili, proč se hraje Kampaň. Jako každá hra se hraje o vítězství. Myslím si, že admini Kampaň udělali pro to, aby se něco dělo, aby se stále hrálo. Kdo přijde na TS, aby si mohl zahrát, a užít si toho.

Ale jak se hraje? Pokuď možno, jen nejlepších 7–9 hráčů v týmu. A pokud se nesejdou, tak se neleze na TS. Nebo se slabšímu hráči řekne, odpoj se z TS, nebudeš hrát, i když je tam málo hráčů, nelez sem. (I toto se stalo)

Kapitáni přemýšlí, jak sehnat nejlepší hráče. Ale nepochopili myšlenku, dát možnost zahrát si slabším hráčům s hvězdami. A s nimi zvítězit. Zvítězit proto, že slabšímu týmu vnutím svou myšlenku a oni udělají, co po nich chci. A to se neděje (kromě Golfa).

Je smutné, když se kapitán dosud na TS neobjevil. Proč to bral? Uspokojit své ego?

Po tom, co CSF se stáhlo z domácích soutěží asi všichni ví, že se jim velice dařilo v mezinárodních ligách. Ale noví hráči si proti nim, nebo s nimi, nezahráli a neví, jak to umí. Tady mají možnost ukázat jim, jak se hraje (i takticky), aby si z toho vzali příklad a měli co napodobovat.

Pro mne třeba bylo potěšením, že jsem si jedno utkání mohl zahrát s Atreidem a pod jeho velením. Dosud se mě to nepodařilo (vždy hrál proti mně) a byl to pro mne zážitek a poznal jsem, co třeba SWATu chybí, aby pronikl víš.

Pokud bude stále hrát jen nejlepší sestava a horší hráči, kteří budou na TS, nebudou hrát, navrhnu adminům, aby omezili možnost hráčům hrát (např., že z 5 utkání bude moct hrát jen 2–3).

Prosím ostatní hráče, ať chodí na TS, pokud je nikdo nebude chtít vzít do hry, ať mě napíší (WEST i Východ).

Proto znovu, Kampaň se hraje pro to, aby se hrálo. Vítězství je a není na 1. místě. Možná i já jsem nechtěně přispěl k tomu, aby se tak hrálo. Ale chtěl jsem jen upoutat pozornost ke Kampaní, nikoliv to tak vyostřit.