Arma 3 je oficiálně vydaná

 

Arma 3 je oficiálně vydaná

Vložil Celoush, 12.9.2013 10:21:10

Dnes ráno v 9:00 došlo k menšímu zatížení Steam serverů, protože Arma 3 se konečně vymanila z označení beta a je nyní oficiálně označena za vydanou. Pro většinu současných hráčů to ale vypadá jen jako další (jubilejní desátý) update.

Nicméně oficiální vydání má hlavně za následek zdražení hry na Steamu o 10€ na současných 44.99€. Pokud chcete trochu ušetřit peněženku i vaše linky, pak klidně využijte koupě na xzone.cz za přijatelnějších 899 Kč. Hru si pak budete moci nainstalovat přímo z DVD a hru si jen následně zaktivujete přes Steam. Navíc dostanete tričko a to už se teď opravdu vyplatí.

Protože hra ještě neobsahuje kampa?, jejíž první třetina by měla vyjít do měsíce, tak bude celkem zajímavé, jak se s tím recenzenti poperou. Zkuste si přečíst tu první od českého Eurogameru.

Kdo hru již vlastníte tak do doby než kampa? vyjde se můžete samozřejmě vrhnout do MP na všemožné oblíbené herní scénáře (Wasteland, Invade&Annex, …) či můžete začít sbírat sběratelské karty a nebo využít širokou škálu přes 1300 výtvorů komunity na Steam Workshopu. Od české komunity tu již naleznete také několik kousků.

Jak probíhalo vydání si můžete prohlédnout následně: