Arma 3 Alpha oficiálně oznámena

 

Arma 3 Alpha oficiálně oznámena

Vložil Celoush, 26.2.2013 16:31:55

Na různých sítích prosakovali informace o blížícím se březnovém termínu vydání Arma 3 a dnes konečně BI udělala všem spekulacím konec a aktualizovala web arma3.com, kde dala k dispozici hromadu nových informací včetně upřesnění ohledně vydání očekávané Alpha verze.

Alpha verze tedy bude dostupná již 5.3.2013. K tomu, abyste ji měli k dispozici je nutné si zakoupit jednu ze tří prodávaných verzí – Alpha (24,99€ tedy cca 640,– Kč), Digital Deluxe Edition (39,99€) a nebo Supporter Edition (69,99€). Všechny vám zpřístupní hru, editor, 2 multiplayerové scénáře, editor, možnost modování, přičemž nejdražší verze vám mimo toho do budoucna automaticky přinese třeba i další DLC, která pro Arma 3 vyjdou.

První dvě verze budou dostupné na Steamu i BI Store, nejdraží verze jen na BI Store.

Na pozvánku bude dostupná i Lite verze, která nebude mít multiplayer, bude mít omezený editor a nebude umož?ovat přidávat modifikace. Tři pozvánky pro své kamarády bude mít k dispozici každý, kdo si zakoupí jednu ze tří Alpha verzí.

Rozhodně navštivte oficiální stránku a projděte si všechny nabídky Alpha verze, cenu následné bety, která by měla přijít v druhém čtvrtletí, či plné verze, která by v základu měla přijít na 44,99€ (tedy něco kolem 1150,– Kč).