ArmA 2 Arrowhead Fórum

ArmA 2 Arrowhead - české komunitní fórum
Právě je stř 08. zář 2010 11:18:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: bardak - zákys
PříspěvekNapsal: čtv 15. črc 2010 17:55:50 

Táááákže k této misi. Nikdy jsem nebyl vžádný lokaci co jmenujete ale pokud vím než popravili vašeho FTL tak zmínili Vyšnoje ještě jednou vám to O Hara zopakuje a team se shodne že tam je dobrý začít. Proto jsem šupal hned tam a tam vás místní odkážou na farmaře sympatizujícího s čedak co si pamtuju to už je podruhe co o farmáři víte tak ho vyzpovídejte ale ne moc tvrdě. když budete vyhrožovat smrtí vysměje se vám když budete vyhrožovat vazbou řekne vám o zřícenine nahoře tam jsem našel Bardaka zatknete ho nebo zastřelíte podle toho pokračuje příběh dál takže klidně střílejte bez opatrnosti na ty nohya hru to zásadně neovlivní. Lopoteva pokud vím v této misi ani najít nelze. Konec mise. Někdy se mi stalo že před farmářovím domem stála Modrá škodovka a někde tam byl někdy kolem jen projižděla. takže modrá ne červená jak někdo říkal. Jedna z NPC se o ní zmiňuje. když nevíte rady tak litejte nad vyšnoje znova a znova a jednou modrou škodovku potkáte zastavte ji a mate hotovo. zase to záleží na pravděpodobnosti ale podle mě je pravděpodbnost výskytu u vyšnoje největší. Vodítko do elktreozavodsku akorád vede k získání lopotevova zlatého AK jako důkaz že tam opravdu byl ale jiné lokace kde se dá bardak chytit neznám

Předmět příspěvku: Re: bardak - zákys
PříspěvekNapsal: sob 24. črc 2010 9:25:55 

Po upozornění radiem na to, že se Lopotěv (přitom jde o Bardaka) snaží zdrhnout přes hranice, už Bardaka nalezneš v červenym Hatchbacku.
Ano Bardak jezdí po černarusi v modrý škodovce (to ti řekne i Marný v táboře), než se rozhodne zdrhnout, stejně tak na něj ovšem můžete narazit jak někam jde pěšky.
Ke kamenolomu tě odkáže hlídač elektrárny.
Pokud Bardaka zastřelíš přijdeš o jeden z důkazů, stejně tak pokud jen budeš kroužit nad Vyšnoje.
v prvních misích je potřeba získávat i důkazy.
I když netuším, nakolik se nedostatek důkazů projeví na konci hry.
Důkazy: tábor u Gorky v lese (fotka), Hrad nad Málkovou farmou (pouzdro), psí známky (kamenolom - s těma je fakt hlína, protože najít je je skutečně pro otrlé povahy, leží kdesi na zemi ale vidět nejsou, prostě jen pozorujte kurzor), a nakonec zatčenej Bardak.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]