Archiv zpráv pro Červenec 2006

 

Archiv zpráv

Archiv pro Červenec 2006

Celkem zpráv: 4

Soutěž s BIS o TrackIR Pro 4

Vložil Celoush, 20.7.2006 14:04:47
Ku příležitosti již zmíněné sté FlashNewsky vyhlásila BIS soutěž. Úkol je jednoduchý. Navštivte stránku FlashNews 100th Edition Competition a vyberte místo na obrázku, kde je podle vás nejlepší místo pro úmístění RPG raketometčíka. Pak vypl?te další povinné údaje a napište: „Why is Armed Assault a soldier's secret weapon?“ Nevím zda jsou odpovědi přijímány v jinném jazyce než anglickém. Hlavní cenou je TrackIR Pro 4. Další informace a ceny na stránce FlashNews.

Bohemia Interactive Community Wiki

Vložil Celoush, 19.7.2006 08:38:12
BIS ku výročí stého vydání FlashNews oznámili zveřejnění Bohemia Interactive Community Wiki, kde má komunita shromažďovat své poznatky a znalosti týkající se především chystaného titulu Armed Assault. „Je opravdu báječné být u spuštění Wiki, dalšího z klíčových prvků systému, který poskytujeme pro naši drahocennou komunitu. Vyzývám všechny talentované lidi aby se připojili a pomohli nám udělat systém kompletní a přesný, jak jen to půjde, bez vás nikdy nedosáhneme plného potenciálu. Spuštění…

Čas partyzánů nastal

Vložil Celoush, 3.7.2006 19:12:57
TheRaptor dokončil po dlouhé práci svou videomisi Čas partyzánů, kterou si již nějakou dobu můžete stáhnout ze stránek InDesign studia. Nebudu vám prozrazovat o čem tato videomise je, ale můžu vám prozradit, že je celkem povedená a rozhodně se u ní nebudete nudit. TheRaptor patří mezi nejlepší tvůrce předělových scén v české kotlině, takže pokud vám nevadí jen se dívat a nehrát, tak rozhodně doporučuji.

Bezohledná jízda aneb Will se zase ozval

Vložil Celoush, 3.7.2006 18:56:22
Budoucí hlavní hrdina Armed Assault kampaně uveřejnil na svém blogu krátké video, které zobrazuje naprosto bezohlednou jízdu, které se účastnil. V těchto dnech, kdy všichni musíme jezdit pomaleji a opatrnějí je to vysloveně provokace. Jen namátkou, překročená rychlost v obci, přejíždění plné čáry, nerozsvícená světla, špatné parkování. No škoda mluvit.