Archiv zpráv pro Říjen 2006

 

Archiv zpráv

Archiv pro Říjen 2006

Celkem zpráv: 9

Nová videa z VBS2

Vložil Celoush, 30.10.2006 18:03:55
Na oficiálních stránkách VBS2 se objevila nová videa. Pokud vás zajímá tento vojenský simulátor, neurčený veřejnosti, pak se mrkněte do sekce Download. Zbytek může klidně vyčkávat na vydání Armed Assault.

Bohdan Tůma v ArmA: Armed Assault

Vložil Celoush, 26.10.2006 17:24:48
Na serveru games.tiscali.cz se objevil článek zabývající se dabingem hry ArmA: Armed Assault. Jako novinku se především dozvíte, že mezi dabujícími figuruje poměrně známé jméno a to Bohdan Tůma. Další zveřejněná jména jsou Lucie Žďánská a Antonín Navrátil. Ukázka dabingu je k dispozici na uvedeném serveru.

Soutěž o speciální edici ArmA: Armed Assault

Vložil Celoush, 26.10.2006 10:34:00
Nejlepší český server zabývající se Armed Assault arma.bigames.info vyhlásil soutěž ve spolupráci se serverem xzone.cz, jehož hlavní cenou je speciální edice ArmA: Armed Assault. Pokud tedy máte zájem, pak stačí na vyplnit tři jednoduché soutěžní otázky na soutěžní stránce a doufat, že zrovna vy budete tím šťastlivcem. Více informací naleznete na příslušných stránkách. Hodně štěstí.

Dabing nakonec možná bude

Vložil Celoush, 23.10.2006 18:50:58
Bojler na stránce ofp.info zveřejnil informaci týkající se možného dabingu. Dobry den, dovolte mi vam objasnit zmeny tykajici se dabingu ceske verze hry ArmA: Armed Assault, kolem ktere se v posledni dobe objevilo nekolik otazniku. Abychom uspokojili poptavku po ceske verzi hry, rozhodli jsme se rozsirit puvodni plan lokalizace o dabing in-game scen. Vojaci americke armady budou nicmene komunikovat anglicky, jak bychom ostatne ve skutecnosti ocekavali. Pro zajimavost, podobny rozsah…

ArmA: Armed Assault demo až po vydání

Vložil Celoush, 12.10.2006 09:42:44
Na Invexu byla zveřejněna též zpráva týkající se dema hry ArmA: Armed Assault. Jak bylo oznámeno, nechystá se vydání dema před samotným vydáním hry a pravděpodobně k němu dojde až po něm.

ArmA: Armed Assault na Invexu

Vložil Celoush, 12.10.2006 09:40:31
Jak už jste možná zaslechli tak na právě konaném Invexu je možné navštívit stánek IDEA games a zahrát si chystaný titul ArmA: Armed Assault. Sám jsem měl možnost ji na pět minut zkusit a i když přináší hodně novinek a změn (osl?ování, plavání, ovládání, pohyby a další) furt v tom vycítíte starý dobrý flashpoint (toto není výtka, jen konstatování faktu). Pokud si chcete přečíst dojmy a novinky, kterých si všimli hráči OFP, pak navštivte některou z odkazovaných stránek: Saigosův blog –…

ArmA: Armed Assault má StarForce - upraveno

Vložil Celoush, 10.10.2006 18:48:54
Přede dvěma dny se objevila oficiálně nepotvrzená informace, že by ArmA: Armed Assault měla obsahovat StarForce ochranu. Tato informace vzbudila v bývalé OFP komunitě nemálo záporných reakcí. I když to znovu vypadalo na kachnu nakonec došlo k potvrzení. ArmA: Armed Assault má Starforce!!!

ArmA: Armed Assault speciální edice

Vložil Celoush, 4.10.2006 10:16:30
Na stránce jrc.cz se objevila možnost předobjednávky ArmA: Armed Assault Speciální Edice. Jak je na stránce uvedeno, tak prodávat se bude v originální dřevěné krabici od munice a obsahovat by měla celokovový kompas, originální soundtrack, „psí známky“ s unikátním číslem, mapu ostrova/plakát a khaki tričko. To vše za cenu 1699,– Kč. Pokud vám nestačí prostá hra a stojíte o speciální edici, pak si ji můžete již dnes předobjednat.

Polský betatest - první dojmy

Vložil Celoush, 2.10.2006 10:46:57
Momentálně nejlepší český server zabývající se Armed Assault uveřejnil překlad dojmů z betatestu (jde o verzi GC leipzig 2006 press kit). Pokud chcete mít přehled, pak doporučuji si článek přečíst. Ale myslím, že když si počkáte ten měsíc a něco na plnou, tak se asi nic zásadního nestane.