Archiv zpráv pro Leden 2006

 

Archiv zpráv

Archiv pro Leden 2006

Celkem zpráv: 5

EPJ squad ukončuje aktivitu na OFP scéně

Vložil Celoush, 31.1.2006 18:14:02
To co se muselo stát se stalo. K dnešnímu dni EPJ oficiálně ukončuje svou aktivitu ve všech OFP ligách, kterých se doposud účastnilo. Důvodů je mnoho, ale hlavním je (ne)aktivita všech členů, která po Vánocích klesla tak nízko, že nemá smysl v této agonii nadále setrvávat. Obdobně jako CSF či NPE se dostáváme do stavu „uspání“ a to do doby než vyjde Armed Assault a dojde k „probuzení“. Bulvár pojede dále, ale sami musíte uznat, že aktivita celé MP scény jde dolů a tak není moc o čem psát.

CTI pro vytrvalce

Vložil Tunac, 10.1.2006 15:52:35
Na svých stránkách Paladin ohlásil nový turnaj v CTI se jménem CTI pro vytrvalce. Pravidla a další informace jsou v sekci Info. Dlouho trvalo, než se zrodil název. Pracovní název turnaje byl CTI pro pravověrné, nebo pro zbytek komunity

CTI Arena začala

Vložil Celoush, 10.1.2006 13:15:22
Upozor?uji všechny registrované české týmy do CTI Areny (BCST, EPJ, EBR, ETC, FTO, SE, RDK a SWAT), že turnaj již začal a již se můžete domlouvat na zápasech. Turnaje se účastní celkem 8 českých týmů z celkového počtu 18 týmů, které byly rozděleny do šesti skupin po třech týmech. Rozpis zápasů, seznam potřebných addonů a misí, pravidla, seznam serverů a další informace najdete na hlavní stránce CTI areny.

Gerousův balík SP misí

Vložil Celoush, 6.1.2006 14:21:35
Máte chuť si o víkendu zahrát ještě Flashpoint? A co takhle singleplayer? Pokud jste na obě otázky odpověděli ano, pak je tato zpráva určena přesně pro vás. Den po Vánocích vydal na Ruprtově stránce uživatel pod jménem Gerous svůj balík osmnácti velmi různých SP misí. V těchto misích máte možnost si zalétat za obě strany (východ, západ) jak ve vrtulnících, tak v letadlech a samozřejmě i na klasické pěší mise dojde. Po vyzkoušení pár misí musím konstatovat, že jsou opravdu povedené, vyvážené,…

CTI Arena se rozjíždí

Vložil Celoush, 2.1.2006 16:27:05
Máte stále ještě rádi OFP? Pak jste jistě museli zaznament fenomén CTI (Capture the island). Máte chuť si zahrát nový turnaj v CTI? Navíc přizpůsobený pro menší počet lidí (5 a více) s méně městy (5 či 6 proti klasickým 12-ti), pak navštivte stránky CTI Arena a zaregistrujte váš tým na místním foru. Klasicky se nedočkáte cen, jen cti a slávy za první místo. Registrace končí 8 ledna 2006.