Archiv zpráv pro Duben 2005

 

Archiv zpráv

Archiv pro Duben 2005

Celkem zpráv: 12

CHINA končí(?)

Vložil Celoush, 27.4.2005 09:19:33
Na foru Playzone turnaje se objevila zpráva o tom, že CHINA končí. Ta už je na tom tak špatně, že nedokáže tuto zprávu potvrdit ani vyvrátit. Jedno je již teď jasné a to, že odstupuje z Playzone turnaje. Jaká je situace pionýrů není všeobecně známo, ale ta sama měla problémy již na konci české ligy, kdy odvolala několik svých zápasů. S CHINy ještě před oznámením o pravděpodobném rozpadu odešel veterán DeMarco, který přešel do ETC.

3. sezóna Czech OFP League

Vložil atr, 25.4.2005 10:22:07
Dnešním dnem začíná registrace 12ti týmů do ligy. http://czofpliga.atreid.cz/registrace.php Rozlosování a volba ligových map proběhne na LANparty v Čerčanech 14.05.2005.

Anketka na GZ

Vložil Celoush, 21.4.2005 14:49:15
Na GameZoně se objevila pofiderní anketka, která vychází z článku Pepi_Bicana (v OFP známého jako DDS) o nejlepší české hře všech dob (počítačovou). Jak sám DDS podotýká, tak OFP se může pyšnit titulem nejprodávanější české hry, což již o něčem vypovídá. Nebudu říkat, jaký mám názor na podobné ankety, přesto podotknu, že dle mého názoru nemá cenu nad touto anketou ztrácet čas. Stejně je všem jasné, že nakonec vyhraje Mafie. Z mnoha důvodů.

S warez se nevyjednává

Vložil Celoush, 17.4.2005 13:15:19
S rozjetým Playone turnajem vrcholí čistíci akce, kdy jsou postupně banována všechna další a další známá warez ID na ETC serveru. Dá se očekávat, že zapracuje i Slamb a tato warez ID zabanuje i na GameZoně. Jen doufám, že budeme již ušetření omylů, jako že Slamb (pomocný GZ admin) zabanuje Machra (admina GZ). Bohužel to však vypadá, že BIS server má technické problémy a pravděpodobně bude dlouho mimo provoz či spíše bude zrušen. Hooah!

N.P.E. - Nebezpečná Pražská Elita nabírá

Vložil atr, 14.4.2005 10:17:28
NPE přijme do svých řad schopného hráče Podmínky přijetí: věk 18 a více, místo bydliště Praha, dodržování s ostatními členy pitný režim Nabízíme: profesní růst, dobré platové podmínky, cestování po celém světe od St.Phillipe po St.Pierre. Zájemci pište mi na icq, msn, e-mail. Konkurs proběhne začátkem května v Černé Kočce u příležitosti 3. narozenin NPE týmu a 25. narozenin jednoho z členů NPE.

Rozpis týmů pro Playzone turnaj

Vložil Celoush, 10.4.2005 20:12:50
Na fóru Playzone turnaje se objevilo rozlosování týmů do jednotlivých skupin. Nakonec se přihlásilo 16 týmů, které se utkají systémem každý s každým ve čtyřech skupinách, ze kterých postoupí vždy dva týmy. Hrát se má dle pravidel jen na ETC serveru a warezová ID nebudou povolena. Jelikož znám většinu týmů spíše z CTF hraní, tak nedokážu odhadnout, jak si v týmy v tomto turnaji nakonec povedou a kdo je nějakým výrazným favoritem. Bohužel skupinou smrti se mi zdá hned skupina první, ve které se…

Souhra náhod a Poslední rozbřesk

Vložil Celoush, 9.4.2005 10:35:54
Na Ruprtových stránkách se objevily dvě nové mise. Takže pokud nebudete mít, co dělat, tak si v klidu můžete záhrat tyto dvě celkem krátké singlovky. Jde o mise Souhra náhod a Poslední rozbřesk. Nejde o nijak průlomové mise svým dějem či provedením, ale spíše o klasické flashpointovky.

Silver Falcon BISován

Vložil Celoush, 8.4.2005 10:53:27
Jak sem již dříve avizoval, tak se skutečně stalo. Jeden ze členů vítězného Munch Studia byl naverbován do BIS. Bohužel s jeho nástupem bude pravděpodobně muset opustit amatérský tým Operace85, která tím přijde o vedoucího projektu (již podruhé). Tímto přeji Silver Falconovi hodně štěstí v BIS a doufám, že ukáže, co v něm skutečně je a pozvedne úrove? OFP2 nejméně na úrove? jeho dosavadní práce, což by znamenalo velký příslib do budoucna.

Rozhovor s favority Playzone turnaje

Vložil Celoush, 8.4.2005 10:34:16
S blížícím se OFP Playzone turnajem (v neděli končí registrace týmů) vyšel na stránkách Playzone rozhovor s třemi členy favorizovaných týmů Bobbym, Slambem a Harrierem (CHINA, CSF a ETC).

"Klasický" rozhovor o EIS

Vložil Celoush, 4.4.2005 15:53:41
Na Tiscali se objevil rozhovor týkající se hry Enemy in Sight, o které proběhla nedávno na bulváru celkem zuřivá debata.

Druhý ročník české OFP ligy skončil

Vložil Celoush, 4.4.2005 10:50:22
Ano, je tomu skutečně tak. Ačkoliv to jednu chvíli vypadalo s ligou bledě, tak nakonec se podařilo většinu zápasů dohrát a druhý ročník ligy byl oficiálně ukončen. Během ligy došlo k mnoha změnám a zvratům. Ukázala se vyrovnanost mnoha týmů a celkový vzestup výkonosti novějších týmů a pokles výkonosti EPJ či AT6 (minulou ligu obsadilo třetí místo). Ligu nakonec vyhrála CHINA s jednobodovým náskokem před CSF, který jako jediný ale dokázal CHINU porazit. CHINA dále ztratila jen body za remízu s…

Aprílový žertík

Vložil Celoush, 1.4.2005 09:47:41
Vláda dnes oznámila, že mění státní znak ze lva na kondom. Takový symbol totiž mnohem přesněji vyjadřuje politiku vlády. Kondom se stejně jako inflace dokáže rozpínat, brzdí produkci, ničí další generace, chrání čůráky a dává člověku pocit bezpečí, zatímco je jebán.