Arma 3 "Eden" Update 1.56

Dnes byl uveřejněn nový Arma 3 update, který BI označuje jako Eden a navazuje tak na prosincový Nexus. Update povyšuje Arma 3 na verzi 1.56 a jeho velikost dosahuje celkem 1.8GB. Přináší celkem čtyři zásadní novinky či změny, jak je prezentovala BI ve své včerejší novince na oficiálním Arma 3 webu.

Prvním je tolik očekávaný Eden 3D Editor, který jsme mohli již delší dobu testovat ve vývojářské větvi Arma 3. Ten si sebou nese i pár nových steam achievementů.



Druhou novinkou je nový server browser.

Třetí novinkou je předělaný zvukový systém, který obsahuje více funkcí a efektů.



Čtvrtou změnou celkový update platformy, která dostala třeba nový font (Roboto), které teď používá celé UI hry, pozměněný Parallax mapping, povolené HBAO+ či Geometric Occluder, které by mělo pomoci s výkonovým propadem ve velkých městech.

Jako další bych rád zmínil Steam žebříček, ve kterém můžete porovnat své výsledky ze střelnic nebo novou animaci chůze. Za zmínku pro hráče (nejen) Battle Royale jistě stojí, že bychom se měli konečně zbavit neprůstřelných křo­ví.

Celkový seznam změn naleznete popsaný v SPOTREPu #00052.

„Táta Medvěd všem jednotkám. Zahajte útok. Alfo jedna, ten kopec musíte dostat za každou cenu.“
„Alfa jedna ostatním, vypadá to, že jsme je dostali. Kam kouknu, tam je mrtvola. Bravo, kryjte nás, držíme pahorek. Konec.“
 — Návrat do ráje, Operace Flashpoint